slovakHungarian

Mélytisztitás

Korunk népbetegsége az allergia, sajnos egyre több pogártársunk válik szenvedő alanyává. Cégünk a természetben terjedő allergiát okozó tényezőket nem tudja befolyásolni, viszont lakásában az egészséges, allergiamentes környezetet meg tudjuk teremteni. Mélytisztitás, atkátalanitás, gőzporszivózás.

Két fajta eljárást ajánlunk:

1: Mélytisztitás extraktálással-teppezéssel

Ezzel az eljárással szőnyeget, kárpitozott illetve anyaggal bevont felületet lehet mélytisztitani tisztitószer segitségével.
Munkamenet:

A tisztítandó felület alapos előporszívózása, után forróvizben feloldjuk a megfelelő tisztitószert, amely lehet hagyományos ill. antiallergén hatású. Az igy nyert anyagot felvisszük a tisztitandó felületre. A szívás megkezdése előtt ajánlott várni min. 5-10 percet, hogy az anyag hathasson és bejuthasson a felület legmélyebb részeibe. Csak ezután kezdjük el a szivást. Minden esetben ajánlott tiszta, meleg vízzel is áttisztitani a felületet.
Végül alaposan átporszivózzuk, kiszivatjuk a felüluletet., amit ajánlott  legalább kétszer  megismételni, hogy a lehető  legszárazabb felületet kapjunk.

2: Mélytisztitás gőzporszivózással

Ezzel az eljárással szőnyeget, kárpitozott illetve anyaggal bevont felületet, padlót szanitert lehet

Top